LET’S RAISE YOUR EXPECTATIONS

The best table in town

Open nu reeds onze virtuele menukaart, ga op verkenning en ontdek wat straks voor jou geserveerd wordt en hoe dit dan jouw beste tafel van de streek wordt.

Check out our takeaway menu to get a first impression on our full menu

Perfect For Groups

Private Dinning! Zo noemen we dit in de USA. Ontdek de mogelijkheden hoe je met jouw groep (15-30 personen) in een aparte VIP-ruimte van een Mini-BBQ buffet kan genieten.

OUR PRIVATE DINING ROOM

Home-brew

Micro brewery Peppermill. Sinds kort brouwen we ons eigen huisbier. Een lager met een duidelijk Amerikaanse hopsmaak en een pittige IPA. Ontdek ze hier en bij ons.

HAVE A LOOK

premium meat, grilled in our charcoal oven

BBQ, de Lekkere Amerikaanse keuken met zijn rijke ingrediënten, vers en vol van smaak. De best verkrijgbare kwaliteit, gegrild op een echte houtskool BBQ geeft een ongeëvenaarde ervaring, zoveel smaakvoller, zo veel sappiger, puur op vuur, terug naar de essentie van eten klaar maken.

food is our common ground, a universal experience.

Wij grillen op FSC-gecertificeerde houtskool, FSC staat voor Forest Stewardship Council en is een label dat garandeert dat hout en houtproducten afkomstig zijn van duurzaam beheerde bossen. De kap en aanplant van bomen is er in evenwicht waardoor het bos op lange termijn behouden blijft en de boomkap zelfs nuttig kan zijn voor de noodzakelijke bosvernieuwing.

GRILLEN OP OPEN VUUR, TERUG NAAR DE ESSENTIE